![]() |
|
Футбол Украины 2008-2009
Зрозуміло, що тут ми будем обговорювати події з українського чемпіонату.
Отже закінчився 14-ий чемпіонат України перемогою Шахтаря. Вилетіли Оболонь і Закарпаття, а ввійшли Сталь А. і Арсенал Х. Саме тому я пропоную саме зараз розпочати обговорювати матчі та події Укр. Ліги сезону 2005-2006. Значить, перші новини: Леонід Буряк очолив Київське Динамо, Мирон Маркевич очолив Харківський Метталіст і Віктор Носов очолив Ворсклу. Предупреждение за использование нерусского языка. Язык общения на форуме - русский! |
Гарний Український чемпіонат, гарний, але багато у вас і негативних моментів... Так чи інакше на даний момент я бачу три супер команди це Шахтар, Динамо Київ і Дніпро... З викликає в мене велика повага Київське Динамо, Шахтар не можна назвати українським клубом, Дніпро по своєму визначенню занадто провінційний...
|
Ну не знаю, але чомусь наш чемпіонат нагадує на Шотландський, тобто завжди тільки дві команди які змагаются між собою. А остальні це провінція. Хоча дещо змінюєтся в кращу сторону...
|
Не розумію - і Шахтар їм не український, і Дніпро - самі ми не місцеві. Тобто ідеал - ДК
|
Посмотрим как в новом сезоне будет. Наверняка за 1 и 2 места будут опять бороться только 2 команды, хотя кто знает. Ведь теперь в новом сезоне, в составе должны будут играть пять (как минимум) украинцев.
Ну а в остальном, один наш игрок по ТВ как-то сказал, что занять 3 место в украинском чемпе, все равно что его выиграть. |
Не знаю, коллега... Третье место - оно всегда третье. Нельзя стремиться к нему, как к победе... ИМХО...
|
Как знать. Если учесть что и ДК и ШД, обычно заканчивают чемпионат с солидным отрывом от ближайших преследователей (а это очков 20 минимум), то третье место для остальных клубов, очень даже желаемый итог сезона.
|
А разве 3-е место не для Днепра?
|
2smallball:
3-е место вот уже который год достаётся донецкому Металлургу |
Да какой который? По моему только 2 раз подряд. :)
|
Часовой пояс GMT +3, время: 12:29. |
|